Op rolletjes: huishoudmanagementvoor iedereen

 • Title: Op rolletjes: huishoudmanagementvoor iedereen
 • Author: Zamarra Oomes-Kok
 • ISBN: 9789061128465
 • Page: 351
 • Format: None
 • Op rolletjes huishoudmanagementvoor iedereen None
  None

  • Free Read [Romance Book] ï Op rolletjes: huishoudmanagementvoor iedereen - by Zamarra Oomes-Kok ✓
   351 Zamarra Oomes-Kok
  • thumbnail Title: Free Read [Romance Book] ï Op rolletjes: huishoudmanagementvoor iedereen - by Zamarra Oomes-Kok ✓
   Posted by:Zamarra Oomes-Kok
   Published :2019-05-27T01:44:07+00:00

  About Zamarra Oomes-Kok


  1. Written by the author herself, in Dutch Wie ben ik Ik streef ernaar het leven voor iedereen wat makkelijker te maken Daarom schrijf ik praktische boeken over professional organizing en huishoudmanagement Lekker schoon 2004 Lekker handig 2005 Opgeruimd 2006 de Organizing Agenda 2008, 2011, 2012 Handboek voor mijn huis 2007 Haal meer winst uit je huis 2008 en Op Rolletjes 2009.Ik heb organizingrubrieken in 101 woonidee n en Jan geschreven en mijn artikelen over schoonmaken en organizing verschenen in Allerhande, Margriet, Vriendin en diverse andere publieksbladen In 2007 ben ik als consultant huishouden werkzaam geweest voor Albert Heijn en sindsdien beantwoord ik alle lezersvragen over huishouden.Daarnaast werk ik als opruimcoach via internet en bij particulieren thuis Ook ben ik regelmatig als deskundige te zien op televisie en geef ik workshops en trainingen over organizing, huishoudmanagement en verkoopstyling aan particulieren en bedrijven Sinds 2010 ben ik ambassadrice van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers NBPO.Zamarra priv Ik ben moeder van twee zoons Bink van vier en Ziggy van twee jaar Samen met mijn kinderen woon ik in Amsterdam.Ik ben gek op lezen, luister naar vrolijke Bossanova en obscure jazz en mag graag nieuwe restaurants ontdekken Ik houd van reizen naar verre oorden als Japan, Brazilie, Argentinie en Finland De verhalen over onze treinreis door Vietnam en de rondreis met een landrover door Mozambique, Zuid Afrika en Swaziland zijn gepubliceerd in reisbijlagen van verschillende bladen Toch vind ik ook een weekendje Texel erg leuk


  582 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *